dijous, 26 d’abril del 2012

ENTRENAMENT CONJUNT PER A LA TRAILWALKER: APOCAPOC TEAM I ES-K-MOT VALLESÀ

Amb una mica de retard però ja tinc la crònica del darrer entrenament de cara a la Intermon Oxfam Trailwalker del proper 5 de maig.

Aquesta vegada, va ser un entrenament conjunt entre el "ApocApoc Team" i el nostre, l'"Es-k-Mot Vallesà". La matinal del passat dissabte 21 d'abril va ser magnífica. Havíem quedat a les 7:30 al poliesportiu de Ripollet i, puntualment, tota la gent va arribar "on time".

Profe, Gabriel, Champi, O'Neil, Agus, Pedro, Zenon, jo, Anna i Sufridor

La Teresa, l'altre representant femenina del nostre grup es va estimar més no participar perquè patia una sobrecàrrega al genoll fruit dels 91 kms que es va cascar el cap de setmana anterior.

Vàrem sortir puntuals un bon grapat de companys i amb l'equip de suport sencer del "ApocApoc Team". L'intenció era fer un rodatge tranquil·let pel camí del riu Ripoll de Ripollet fins a les rodalies de Castellar del Vallès. De tornada, i sobre la marxa, es va decidir fer una  incursió pel Torrent de Colobrers i per Can Moragues tornant després de nou al riu.


Val a dir que el rodatge va ser molt relaxat i entretingut. L'ambient va ser molt agradable i sempre amb les anades i vingudes del "profe" que es va dedicar a donar fe de l'entrenament amb un complert reportatge fotogràfic del qual he extret algunes fotos per il·lustrar aquesta crònica.

Al final van sortir 33 kms en unes 3h30' la qual cosa va significar a un ritmet suau força semblant al que portarem el 5 de maig.

I com sempre, el millor de tot, la sessió tècnica a la terrassa del poliesportiu a la qual es van afegir la Teresa i el Pau. Llàstima que la IOT s'acabi perquè aquests entrenos s'han de repetir.
 
 
I com a mostra de l'agradable companyonia que va imperar durant tota la trobada us penjo un dibuix que ha fet el Champi del "ApocApoc Team" sobre l'entrenament conjunt. Com es pot apreciar clarament, i sense cap mena de dubte, no hi ha cap intenció de sabotejar al nostre equip per part del "ApocApoc Team" com les males llengües tractaven d'insinuar. Genial!!!


La Teresa penjada a l'arbre per l'O'Neil, l'Anna a punt de caure per una mala jugada del Champi, el Pedro a punt de rebre un regalet de 20 kgs des del cel gentilesa de Sufridor, Zenon petant-se de riure pel que estava passant, l'Agus i el Gabriel a punt de caçar-me i mentres tant, el Profe fent el seu particular reportatge fotogràfic de l'entrenament. Senzillament, genial!!!


1 comentari:

3a ha dit...

Bona il·lustració del Champi! Ja, ja ....

Ja queda menys ... esperem que les lesions es comportin i ens surti una bona IOT .... GASSSSSSSSS!