dimecres, 28 de març del 2012

SORTINT DEL POU

Després d'un llarg hivern sembla que de mica en mica estic sortint del pou. Està costant una mica i és una tasca contra el rellotge. La Intermon Oxfam Trailwalker està a poc més de 35 dies i ja no tinc marge d'error. He de començar a arriscar perquè 100 kms no són una broma i cal tenir una base feta encara que sigui caminant ràpid.

Durant tot aquest temps que no he pogut córrer he combinat el treball de bicicleta estàtica, el.liptica i caminar amb algun dia en el que he introduït algun trot combinat amb el caminar. També he fet molta, molta gimnàstica i estiraments. Tots els exercicis que els professionals m'han suggerit els he fet de forma disciplinada. Ara estic en mans del Quim d'Activación Muscular i de la Laia, osteòpata-fisio del Club Natació Sabadell. Crec que la teràpia combinada m'està donant bons resultats tot i que no vull llençar les campanes al vol perquè encara és aviat.

A partir d'aquesta setmana començaré a reduir el treball de bici i el.líptica i a augmentar el temps dedicat a caminar incrementant també de forma assenyada el temps de córrer. Diumenge vaig fer 16 km corrent, dilluns visita a la osteòpata del Club, ahir 13 km corrent pel riu i avui un combinat de caminar-córrer durant 2h12' fent un total de 19 kms. Creuo els dits.

5 comentaris:

blocdeneiger ha dit...

bones noticies !!!

3a ha dit...

Ostres FerRun .... feia dies que tenia el teu bloc una mica abandonat .... entro i em trobo un màster en medicina esportiva!

Bones noticies, que tremoli la IOT!

FerRun ha dit...

No fer picar les campanes abans d'hora. De moment les molèsties s'ha reduït però no oblidem que estic prenent una tanda de 15 dies d'antiinflamatoris que potser m'estan amagant el dolor.

3a ha dit...

Quan et vegi, i si et brillen els ulls, et diré si estàs bé ..... o no ......

FerRun ha dit...

Quan et vegi, procuraré portar ulleres de sol... jejeje