dimecres, 28 de desembre del 2011

INTERMON OXFAM TRAILWALKER 2012



 
Un quants companys de Sant Quirze, Terrassa i Sabadell hem format un equip de 4 corredors i 2 membres de suport per afrontar un dels reptes esportius i solidaris més importants del món: la Intermon Oxfam Trailwalker 2012.

Aquesta prova solidària es celebrarà els dies 5 i 6 de maig del 2012 i consistirà en recórrer junts i sense relleus els 100 kms que separen Olot de Sant Feliu de Guixols en el menor temps possible. Els membres de l’equip hem de començar junts, mantenir-nos junts i acabar junts.




Però per poder començar (i acabar) el repte necessitem recollir 1.500€ com a mínim entre els amics, familiars i companys que es donin suport i que s'ingressaran directament al compte d'Intermon Oxfam que permetran finançar tota una sèrie de projectes solidaris d'ajuda al Tercer Món.

Els components de l'equip sóm l'Anna Cos de Terrassa, la Teresa Farriol de Sabadell, el Pedro Santos de Sant Quirze i jo mateix, támbé de Sabadell. Comptarem també amb un equip de suport logístic de luxe format pel Xavi Vilanova i del Xavi Miquel, ambdos de Sant Quirze.



Aquest repte, que volem portar a terme, el volem fer amb el teu ajut. Sense tu, sense cada un de vosaltres, no ho podrem aconseguir. Petites aportacions, des d'1€, ens ajudaran a assolir aquest repte solidari.
   
Des d'aquí volem donar les gràcies als que ja ens heu expressat el vostre suport, i als que heu col·laborat en aquesta causa solidària.

Si vols col.laborar només has d'entrar a la nostra pàgina de la Trailwalker i fer el teu donatiu. Recorda, qualsevol quantitat, per petita que sigui, serà molt per nosaltres i pels projectes d'Intermon Oxfam!!

Moltes gràcies!!

Per fer donatius, cliqueu aquí:


 

5 comentaris:

Malfieten ha dit...

Bona iniciativa. Molta sort!

FerRun ha dit...

Ja he vist el teu donatiu.
Moltes gràcies Albert!!

blocdeneiger ha dit...

Gran relleu !!! A deixar el pavelló ben alt, perquè només participant no és suficient per un superequip com el vostre, i a més amb 2 pubilles.

Molta sort i tranquils que això dels donatius ja sabeu que està més que fet. Em sembla que hi ha uns 180 € que ens van sobrar de la venda del premi de l'any passat que vem rebre, en breu us ho hem d'ingressar.

Feu enveja per la diversió i companyonia que us ve. Força !

FerRun ha dit...

Gràcies David!! Intentarem seguir el camí que vosaltres vàreu iniciar l'any passat. Per cert, què és això dels 180€??

3a ha dit...

Eiger!!!!!!!

Intentarem fer un bon paper .... però no aconseguirem el vostre èxit de l'any passat!

Crec que tenim un equip molt compenetrat, ens coneixem molt bé i tenim moltes ganes d'assolir aquest repte junts.