dissabte, 2 d’abril del 2011

ENTRENAMENT PER BERGA
Berga, 2 d'abril de 2011

Magnífica sortida avui per Berga amb la companyia del nostre guia autòcton Lluis (Sting), de la Marta Prats, l'Isma, la Helen, el Miguel, el Xavi, el David i la Teresa. Per davant una matinal que prometia ser molt interessant i entretinguda amb un día espatarrant, tot i que fresquet en aquells primers moments del matí.


Poc després de les vuit de matí, i un cop convenientment preparats, hem sortit del parquing del restaurant La Cabana i amb un ritme tranquil.let hem començat a pujar direcció a La Figuerassa. La pujada, degut al desnivell, ha estat llarga i lenta. Com costa fer quilòmetres amb aquests desnivells tant forts!!! Després de no sé quant temps, hem arribat al mirador de La Figuerassa disfrutant d'unes vistes magnífiques del Bergadà.


Després d'avituallar-nos una mica, hem continuat l'ascensió fins a la torre de l'enginyer atravessant grans plaques de neu que encara quedaven per aquelles contrades. El Xavi i el David ens han amenitzat la matinal amb un bon assortiment de tonteries vàries que ens han fet petar de riure. Encara crec que em fan mal els abdominals!!!


A dalt i protegits del vent, que era fresquet, hem fet una "sessió tècnica" amb una super "barreta energética" de productes de la terra (lease llonganissa) i ben regada amb unes quantes volls que ha portat fins allà dalt el Miquel. I de postres bombons del Xavi. Gràcies companys!!!

I es clar, amb tantes volls, no sembla entrany que el duet Xavi-David hagin incrementat encara més els seus acudits. Es notava que treballaven en dèficit d'oxígen...jajajajaja.


La baixada ha estat força més ràpida com no podia ser d'una altra manera amb tanta voll. I per acabar l'entreno, hem fet la darrera pujada fins al Santuari de Queralt i posterior baixada força ràpida per les escales fins al parquing.


L'entrenament l'hem acabat amb unes birres i uns pintxos de truita de patates al restaurant La Cabana.

Bon entreno de cara a Zegama acumulant quilòmetres a uns ritmes tranquil.lets per anar agafant base i força a les cames. I demà tirada llarga suau de 28 kms pel front marítim.





7 comentaris:

3a ha dit...

Ja, ja, ja veig que entre la migdiada i el Barça has penjat la crònica ...... Bon entrenament avui, circuit molt maco i bona companyia. Per part meva és el primer entrenament de muntanya després de tot l'any fent asfalt .... m'he trobat molt bé .... però em costarà seguir al FerRun ....

FerRun ha dit...

Bravó 3a, ja era hora que deixessis un comentari.
Ara estic com nou preparat per la tirada de demà.

Unknown ha dit...

Hola Ferran em fet un bon entrenament vas per bon camí per Zegama

Isma ha dit...

Molt bé Ferran! Bona crònica! Encantat de retrobar-te!!!! Fins aviat espero!!!!

M.Prat ha dit...

Ferran un bon relat on es queda reflexada la matinal que vàrem passar tots per dalt l'alt Berguedà. Espero retrobar-me aviat amb tots vosaltres... Potser... Ja veurem, al CONGOST!!

FerRun ha dit...

Miguel, Isma, Marta.... gràcies pels vostres comentaris. Aquest blog comença a tenir una mica de vida ja que feia setmanes que tenia la sensació que escrivia per ningú. Començava a tenir la síndrome del blogger transparent.
Va ser un plaer compartir la sortida amb vosaltres i conèixer gent tant fantàstica com vosaltres.

3a ha dit...

M'encanta la foto a La Figuerassa .... FerRun a lo Karate Kid .... señor Miyagi .... ya sabes, Dar Cera, Pulir Cera ....