dissabte, 19 de març del 2011

I CURSA DEL RODAL DE SABADELL
20 de març de 2011



Primera cursa de preparació per a la Marató de Zegama. No és una cursa llarga (15,5 kms) ni molt dura però adequada en aquestes primeres setmanes d'entrenaments on tot just he pogut fer una dotzena de sortides amb alguns desnivells.

El mati assoleiat convidava a córrer per unes contrades ben conegudes per mi. Molta gent coneguda i molt bon ambient a la sortida. A les 10:30, puntualment, hem sortit del carrer que hi ha al costat de les nova pista coberta de Sabadell. La sortida ha estat ràpida  ja que el primer km era en asfalt fins a arribar al camí del riu. Allà a bon ritme he anat amb el Julio fins el km 4,5 on hem trobat la primera pujada forta de la cursa. Jo, com que no pujo gaire bé, he moderat el ritme i he deixat marxar al Julio que ja no tornaria a veure fins l'arribada. Un cop coronada la part més dura de la pujada, he tornat a agafar el ritme de cursa i ens hem endinsat pels magnífics paratges de Togores. Aquesta part és molt maca de la cursa. És força entretinguda i ràpida malgrat les dues fortes pujades que hi ha en aquesta part.



Un cop feta la darrera pujada de la Torre del Canonge i passat el darrer avituallament, començava una llarga i forta baixada fins a la llera del riu. En aquesta part he aconseguit avançar unes quantes posicions més perquè les baixades són el meu fort. Un cop en el riu, sabia que em quedàven tot just 3 kms. No anava sobrat però he pogut mantenir una mitjana de 4' i poc el km. Al final, 1h06'37" i classificat en el lloc 52 de la general. I el més important de tot, les bones sensacions que he tingut.


Arribant a meta

La propera setmana doble repte. Dissabte nit faré la Cursa Nocturna de Muntanya dels Mussols a Sant Quirze del Vallès i diumenge al matí, sense gaire temps de recuperació, la Mitja de Montornés que no faré a tope. L'objectiu serà acumular kms per Zegama.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon inici de cara a Zegama.
Recorda entrenar també la ingestió de pintxos i txuletons, jejej, que allà es porta molt m'han dit.
Ens veiem als Mussols i a Montornés, que també faré doblet.

FerRun ha dit...

Aquest entrenament gastronòmic ja l'he començat a fer, especialment el de txuletons. Els pintxos els deixaré per entrenar-los a Salamanca durant la Setmana Santa...jejejeje.

Ens veiem demà als Mussols i diumenge a St. Quirze... Això no deu ser sa tot i que tu d'aquest tipus de bogeries en fan moltes i de més grosses. Bona sort.