dimecres, 14 de setembre del 2011

CURSA DE LA VEREMA - 14,5 kms

Alella, 11 de Setembre de 2011

SANT TORNEM-HI!!!

Després de la Mitja de Sabadell del passat diumenge amb la que començava la temporada després de les vacances d’estiu, estava citat a Alella per fer la primera de les tres curses de muntanya que tinc programades abans d’afrontar la cursa de Cavalls del Vent (85 kms i 12.000 metres de desnivell) el proper 1 d’octubre.

Durant tot el mes d’agost i aquests dies de setembre no havia fet cap entreno amb desnivell la qual cosa ja em feia preveure que en aquesta cursa, teòricament fàcil amb els seus 14,5 kms i 1.250 metres de desnivell, patiria una mica. I així va ser però l’objectiu no era un altre que començar a prendre el pols als desnivells i començar a preparar les cames pel repte que tindré a l’octubre.

I així va ser. Vaig sortir força ràpid aprofitant que els primers metres eren en baixada però ben aviat vam començar a pujar. Tocava regular per no cremar-me abans d’hora. I en molts trams de vaig haver de caminar una mica, cosa no gaire habitual en curses curtes com aquesta però és que les cames no anaven com jo volia. A més, la calor també va fer de les seves. Per sort, a les baixades recuperava bastants posicions de les que perdia a les pujades, especialment a la darrera baixada de 4 kms amb 1,6 kms d’asfalt on vaig apretar de valent. Finalment, 1h24’11” i 47è classificat. Molt bona cursa, molt acollidora i millor tracte al corredor. L’any que ve hi tornaré.











2 comentaris:

Mapi Galceran ha dit...

ets el millor, cosinet!!!
Endavant sempre!
Un petó.

FerRun ha dit...

Si, sóc el millor però només als teus ulls, cosineta, però en aquesta cursa hi van haver 46 de millors..hehehehe.
Un petonàs